Представляємо найкращих гравців і тренерів минулого туру., До вашої уваги - наші особистості туру, WHITEBIT SUPERLEAGUE. Офіційний сайт

Новина

23 квітня

Представляємо найкращих гравців і тренерів минулого туру.

23 квітня

Представляємо найкращих гравців і тренерів минулого туру.

Представляємо найкращих гравців і тренерів минулого туру WhiteBIT Superleague 

Ми нагадуємо, що номінанти отримують індивідуальні призи від наших друзів - Football Tablet, яким ми дякуємо за допомогу в розвитку дитячого футболу України 

А тепер - до номінантів:

Харків:

Найкращий гравець - Артем Демʼяненко (КДЮСШ 4)

У важливому з точки зору турнірного становища матчі проти ФК «Електрон», у старшій за свій вік віковій групі оформив покер, який приніс КДЮСШ 4 надважливу перемогу. Неймовірний перформанс.

Найкращий тренер - Олександр Суббота (Авангард Мерефа)

Цим вікендом підопічні Олександра грали проти «Динамо» - суперника потужного, мотивованого і дуже сильного. Проте, правильно обрана Олександром Субботою тактика на гру, дозволила нівелювати сильні сторони суперника і обіграти динамівців із розгромним рахунком - 5:1. Впевнена гра і перемога з присмаком сенсації гарантували тренеру «Авангарда» номінацію цього тижня. Так тримати!

Київ:

Найкращий гравець - Володимир Ляпін (ДЮФК Каштан)

Доля центрального матчу Вищої Ліги 2016 року народження між «Майстром Мʼяча» і ДЮФК «Каштан» була вирішена саме завдяки результативності Володимира. Крутий і напружений поєдинок закінчився перемогою «Каштану», а наш номінант відзначився хет-триком, який дозволив його команді закріпитися на першому місці. Браво!

Найкращий тренер - Олександр Вислевський (Вісла)

Гра проти «Шахтар PRO» стала не тільки центральною в турі, а і справжньою перевіркою для підопічних Олександра. Перемога в очному матчі дозволяла «Віслі» обійти суперників в турнірній таблиці і залетіти на другу сходинку Вищої Ліги 2015. Збалансована гра в обороні і атаці, чітке дотримання плану на матч і, як підсумок - перемога і індивідуальна номінація. Вітаємо!